Kiesett a buszból, súlyosan megsérült egy nő Békéscsabán

2018. szeptember 5. 10:36 | behir

Békéscsabán, a Gyulai úton, az egyik buszmegállóban, szeptember 4-én, 7 óra 45 perc körül egy menetrend szerint közlekedő autóbusz nyitott ajtóval indult el. Eközben az egyik utas, aki éppen le akart szállni, kiesett a járműből és az egyik kerék alá került. A mentők az idős nőt súlyos, életveszélyes sérüléssekkel vitték kórházba.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 4-én, 8 óra 30 perc körül elfogtak egy szarvasi férfit. A 45 éves R. Mihály ellen a Kecskeméti Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrjárőrök előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.   

Békéssámsonban, az Alkotmány utcából szeptember 4-én előállítottak a rendőrök egy 40 éves férfit, mert korábban kábítószert fogyasztott. Az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt büntetőeljárást indított ellene, a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 4-én Dombegyházról előállítottak egy 26 éves férfit a Battonyai Rendőrőrsre. A férfi a gyanú szerint hónapokkal korábban fenyegette, bántalmazta az édesapját, megütötte és megrúgta őt. A rendőrség zaklatás vétség elkövetésével gyanúsítja.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL