Kick-box mestervizsgák Békés megyei harcművészekkel

2023. március 7. 14:11 | behir.hu

A Magyar Kick-box Szövetség minden év elején megtartja mestervizsgáját, a DAN vizsgát. A helyszín is hagyományos, a Halker-Király Team csepeli edzőterme. A vizsgabizottság vezetője Galambos Péter VIII. DAN, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke, aki az övvizsga bizottságot is irányítja.

A közel ötórás vizsgán a Békés Megyei Harcművész Szövetséghez tartozó klubok vizsgázói  sikeresen teljesítették a vizsgakövetelményeket. Az elért és megérdemelt övfokozatok: Zsjak Zoltán (Kondorosi Kick-box Klub) III. DAN, Dohányos András (Békéscsabai JALTE) III. DAN, Mezei Nikolett (Barátság SE Battonya) II. DAN, Friedl Flórián (Contact K. T. H. E. Orosháza) I. DAN, Rádai Roland (Barátság SE Battonya) I. DAN.

A vizsga a maga nemében rendhagyó is volt, hiszen a szövetség elnöke, Galambos Péter a vizsga végén méltatta néhány,  évtizedek óta a szövetségben dolgozó idősebb mester munkáját, s jelezte hogy a szövetség egy mester fokozat előrelépéssel ismerte el ezt a sok éves tevékenységet. Így Zrínyi Miklós mester edző VII. DAN, Katona Barnabás, Szűcs Zoltán, Katona Attila, Szabó Gábor, Gregor László VI. DAN mester fokozatra lépett elő. 

   

További programok »

FEL