Kiállításhoz keres halas relikviákat a KHESZ

2018. július 17. 08:05 | Tószögi György

A vadásztrófeák általánosan kurrens ereklyék, ám kevésbé közismert, hogy a halas preparátumoknak is megvan a maga gyűjtői köre. Főként a horgászok rendelkeznek különféle trófeákkal, amelyek az akár évtizedekkel ezelőtti nagy fogásoknak állítanak emléket.

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége ennek okán az augusztus 25-én Gyomaendrődön megrendezésre kerülő Békés Megyei  Horgász–Vadásznap keretében – a vadásztrófea kiállításhoz csatlakozva – szeretné megrendezni saját haltrófea kiállítását. A gyűjtemény egyedülálló képet adhat a magángyűjteményben lévő Békés megyei halas preparátumok legjavából.

Hogy ezekből minél több közszemlére kerülhessen, a KHESZ felhívást tett közzé, mely szerint, akik minőségi haltrófeák gyűjtői, és hajlandóak azokat kiállítás céljából a horgászszövetség rendelkezésére bocsátani, jelezzék szándékukat augusztus 22-ig a szervezet telefonos vagy online elérhetőségein.

A haltrófeák Gyomaendrődön a városi sportcsarnokban kerülnek kiállításra a Békés Megyei  Horgász–Vadásznap program ideje alatt, el- és visszaszállításukat szükség esetén a KHESZ épségmegóvási garancia mellett vállalja.

Közvetlen információ kérhető a +36 (30) 693-6061-es telefonszámon.

További programok »

FEL