Kézilabda: Sikerrel indította az évet az OFKSE

Egy mérkőzést játszott eddig az Orosháza a Liga Kupa D-csoportjában, amit Cegléden sikerrel is abszolvált. A szerdai, Kecskemét elleni hazai összecsapáson az új vezetőedző, Bakó Botond második orosházi korszakát kezdte. A debütálás jól sikerült, az OFKSE magabiztos diadalt aratott az év első találkozóján – számolt be a klub hivatalos oldala.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Kecskeméti TE 31-18 (13-10)
Liga Kupa férfi kézilabda-mérkőzés. Orosháza, 300 néző. V.: Fekete T., Tóth D. Orosháza: Szabó L. – Pásztor M. 2, Antal 1, Ferenczi 2, Morva Z. 2, Stranigg 7, Németh L. 7 (3). Cs.: Herjeczki (kapus), Gyene 5, Knezevic 3 (1), Németh G., Mihály 1, Bella 1, Zvolenszki. Vezetőedző: Bakó Botond. A Kecskemét legjobb dobója: Szamos 4.
Kiállítások: 10, ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 5/3.

Lendületesen kezdtek a csapatok. A 9. percben vezetett először az Orosháza, és a folytatásban állandósult a két-háromgólos különbség. Hogy nem húzott el jobban a hazai csapat, az nem kis részben a kecskeméti kapusnak, Balogh Ádámnak volt köszönhető, aki több nagy védést mutatott be. Egy ízben kettős emberhátrányba is került az OFKSE, ám ez sem vetette vissza a csapatot, akadtak ugyan hibák, de a hazaiak biztosan őrizték előnyüket a játékrész végéig.

A szünet után tovább nőtt a differencia a felek között, a 40. percben már 20–13-ra vezettek az orosháziak, akik határozottan, keményen védekeztek és támadásban is sok szép megoldást mutattak be. A hajrára végképp kiütközött az osztálykülönbség a csapatok között (54. p.: 28-18), a kecskeméti csapat elfáradt, a legvégén a vendéglátók még rátettek egy lapáttal és magabiztosan győztek.

Bakó Botond: – Örülök, hogy a fiúk küzdöttek és igyekeztek a legjobbat nyújtani a mérkőzésen.

 

Megosztás:

Címke: , , , ,