„Ketten egy/más ellen” – előadás

2019. november 12. 19:00 -
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ Békés Jantyik M. 23-25.

Novemberben, a 2019/2020-as Madzagos Színházbérlet második előadásaként, a békési közönség rekeszizmait már bizonyítottan többszörösen jól átmozgató Hadart Színház érkezik legújabb vígjátékával, a „Ketten egy/más ellen”-nel a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban.

 

Ez alkalommal a felhőtlen szórakozás garanciája már maga a szerző, Szabó Máté is, aki számos vígjáték főszerepének megformálása után úgy érezte, tisztában van vele, mit vár a néző egy igazi vígjátéktól. Így aztán átállva a színpad másik oldalára, megírta és meg is rendezte ezt a minden bizonnyal könnyfakasztóan kacagtató történetet.

Egy szerelmi búvóhely mindig izgalmas bonyodalmakat okozhat. Pláne, ha egy házaspár mindkét tagja egyazon helyen és időben próbál félrelépni. Ha ezt még megspékeljük egy túlbuzgó portással, egy minden lében kanál hotel igazgatóval, akkor kész a recept egy ragyogó vígjátékra. De ez még nem minden, hiszen ahová a CIA is beteszi a lábát, ott már igazán nagyszabású történettel számolhatunk.

Szereposztás:
Kerekes József, Zakariás Éva, Suhajda Dániel, Végh Judit, Laurinyecz Réka, Háda János, Bordás Mihály

Az előadás időpontja: 2019. november 12. (kedd) 19:00 óra

Jegyárak: 2.900 Ft, 3.400 Ft, 3.900 Ft
Bérletár: 10.800 Ft/4 előadás

További részletek ide kattintva

További programok »

Kultúra

Imi bácsi 10 éve varázsénekel

Hevesi Imre, azaz Imi bácsi épp 10 esztendeje indította el a békéscsabai Lencsési Közösségi Házban a Varázsének című foglalkozásait. A szombati torta-gyertyafújás természetesen a debütáló helyen zajlott. (Miközben azóta már nem ott muzsikál, hanem a Csabagyöngyében és Jaminai Közösség Házban is.)
2019. október 20. 21:58
FEL