Kétszer vezetett részegen

Lekapcsolták, mert részegen vezetett. Visszaült a kocsiba és újra itttasan indult el.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság április 1-jén ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. Ő. K. 10 óra 30 perc körül személygépkocsiját vezette, amikor igazoltatták a járőrök. Alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, amely pozitív értéket mutatott, ezért újabb mintavételre állították elő és büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben. A 69 éves férfi a szabadítását követően ittas állapotban ismét autót vezetett, ezért előállították és őrizetbe vették.

Békés megyében április 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Sarkadkeresztúron közlekedő személygépkocsi kerékpárossal ütközött össze 6 óra 10 perc körüli időben. A biciklis elesett és könnyű sérüléseket szenvedett. Békéscsabán haladó kerékpáros motorkerékpárossal ütközött össze 15 óra 40 perckor. A motoros szintén 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt április 1-jén szabálysértési őrizetbe vettek egy körösladányi férfit. Sz. Róbertet 2 óra 30 perckor Dévaványán igazoltatták a rendőrök, aki úgy vezetett személygépkocsit, hogy a járművezetéstől 2016. június 15-ig el volt tiltva. A rendőrkapitányság rendőrei a 37 éves férfit 3 napon belül bíróság elé állíthatják.

A Gyulai Rendőrkapitányság a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt  április 1-jén szabálysértési őrizetbe vett egy gyulai férfit. A Gyulai Járásbíróság tiltó határozata ellenére K. Csaba az elfogása előtt megjelent volt élettársa lakóhelyén. A 48 éves férfit előállították és 3 napon belül bíróság elé állíthatják.

Az Orosházi Rendőrkapitányság járőrei április 1-jén lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő eljárásban az Orosházi Járás Bíróság által kiadott elfogató parancs alapján fogtak el egy orosházi lakost.  A rendőrök a 34 éves nőt előállították a körözését elrendelő bíró elé.

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , , , ,