Két nap, három vádemelési javaslat

2018. január 27. 12:10 | behir

Békés megyében a rendőrség a napokban három ittas járművezetéssel gyanúsított férfi ügyében zárta le a nyomozást – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Békés megyében a rendőrkapitányságok január 24-én és 25-én három, a gyanú szerint ittasan vezető férfi ellen javasoltak vádemelést. Egyiküket 2017. december 23-án, 23 óra 15 perc körül Dévaványán, a Bánomkert utcában igazoltatták. Segédmotor-kerékpárt vezetett és az alkoholszondás mérés eredménye pozitív lett.

A másik ittas járművezetéssel gyanúsított férfi személygépkocsival volt, őta január 10-én, 16 óra 15 perc körül Kondoroson, a Mátyás király utcában ellenőrizték.

A harmadik intézkedés pedig Békéssámson külterületén történt, onnan január 22-én, 8 óra után néhány perccel állítottak elő a rendőrök egy autóst, akinél a szonda szintén ittasságot jelzett.

Mindhárom férfi ellen büntetőeljárás indult. A rendőrkapitányságok a nyomozásokat lezárták és az eljárások iratait a motor vezetője és az autósok ellen vádemelési javaslattal küldték el az illetékes ügyészségre.

 

További programok »

Itthon

Balázsék a Korzó térről ébresztették Békéscsabát

Az egyik kereskedelmi rádió nagyágyúi szeptember utolsó hétfőjét a békési megyeszékhelyen indították. A tiszteletbeli békéscsabai nevű Sebestyén Balázs, a tiszteletbeli békéscsabai, ám újkígyósi III. Rákóczi Feri és a tiszteletre méltó harmadik úr, azaz Vadon Jani ismét nagyot ment.
19:04
FEL