Eltiltás ellenére vezetett, bíróság elé állhat

2017. augusztus 21. 11:08 | Kovács Dávid

Szabálysértési őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés augusztus 20-án Békés megyében. A rendőrök Csabaszabadiban igazoltattak egy férfit, akit a Gyulai Rendőrkapitányság 2018. június 4-ig eltiltott a járművezetéstől – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság augusztus 20-án szabálysértési őrizetbe vett egy eleki férfit. A rendőrök Csabaszabadiban, az Apácai úton igazoltatták. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Gyulai Rendőrkapitányság 2018. június 4-éig eltiltotta a járművezetéstől. A férfit a rendőrség munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2017. augusztus 20-án Békéscsabán és Orosházán. Békéscsabán, a Batthyány utcában 3 óra előtt igazoltattak egy férfit, akinek nincs jogosítványa és az alkoholszondás ellenőrzés eredménye szerint ittasan vezetett. A rendőrök büntető és szabálysértési feljelentést is tettek ellene. Orosházán, a Szentesi úton 8 óra előtt néhány perccel állítottak le egy autóst, akinél szintén pozitív lett az ittasság ellenőrzés eredménye. Ellene is büntetőeljárás indult és a rendőrök elvették a vezetői engedélyét.

További programok »

FEL