Két helyen is ittas vezetés miatt intézkedtek a rendőrök

2021. november 27. 08:34 | behir.hu

Ittas járművezetés Dévaványán és Gyulán, közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Mezőberényben.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök november 26-án - írja a police.hu. Először 17 óra körül Dévaványán, a Körösladányi utcában ellenőriztek egy személygépkocsi-vezetőt. Ezután 19 óra 30 perc körül Gyulán, a Dürer Albert utcában állítottak meg egy autóst. Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt. A rendőrjárőrök a dévaványai nő jogosítványát elvették és büntetőfeljelentés tette ellene. A gyulai férfivel szemben is büntetőeljárás indult, emellett szabálysértési eljárás is, mert nem tartotta magánál a jogosítványát.

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekménnyel gyanúsítható férfit állítottak elő a Békési Rendőrkapitányság rendőrei november 26-án Mezőberényből. Az ittas férfi testvérével a Mátyás király utca közepén sétált, amikor egy személygépkocsival közlekedő ki akarta kerülni őket. A 28 éves férfi ekkor a jármű visszapillantó tükrére ütött, majd két sörös üveget dobott az autó irányába. Személyi sérülés és anyagi kár nem történt, de a férfi ellen büntetőeljárás indul.

 

További programok »

FEL