Két férfit állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt

2017. október 7. 11:00 | behir

Békés megyében,  október 6-án a Tótkomlós külterületén történt baleseten kívül még egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Dózsa György úton, 16 óra 30 perc körül oszlopnak ütközött és elesett egy kerékpáros férfi. A mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Két férfit állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök 2017.október 6-án, Békés megyében. Békéscsabán, a Szepesi utcán, 21 óra 15 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a férfi vezetői engedélyét elvették és büntető feljelentést tettek ellene. Tótkomlóson, a Kossuth utcából, 22 óra 45 perc körül állították elő a rendőrjárőrök egy személyautó vezetőjét.  A tótkomlósi férfinak soha nem volt jogosítványa és nála is három légalkohol mérés eredménye lett pozitív. A rendőrök büntető és szabálysértési feljelentést is tettek ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei október 7-én, 0 óra 45 perc körül Vésztőn elfogtak egy férfit, aki ellen az Orosházi Járásbíróság közokirat-hamisítás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 38 éves vésztői R. Zsoltot előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL