Két baleset is történt Békésben csütörtökön az elsőbbség meg nem adása miatt

2023. július 14. 12:02 | behir.hu

Három balesetben négyen sérültek meg könnyebben Békésben.

Mezőberényben, a Gyomai úton július 13-án 6 óra után néhány perccel egy személygépkocsi letért az útról és egy kapubejáró beton szegélyének ütközött. A kocsit vezető 19 éves lány könnyű sérülést szenvedett – számolt be róla pénteken a rendőrség.

Gyomaendrődön, az Apponyi utca és a Polányi Máté utca kereszteződésében 8 óra körül elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött két személygépkocsi, az egyik autó vezetője és utasa könnyebben megsérült.

Nagyszénáson, a Zrínyi Miklós utcában 15 óra 25 perckor egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A nő megsérült, de állapota nem súlyos.

További programok »

Kék hírek

Biztonsági őrök loptak egy népművészeti fesztiválról, vádat emelnek ellenük

Társtettesként kisebb értékre elkövetett lopás 2 rendbeli vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 68 éves, büntetlen előéletű tótkomlósi illetőségű, de gyulai tartózkodási helyű és egy 33 éves, büntetlen előéletű gyulai férfi ellen, akik biztonsági őrként megdézsmálták a rájuk bízott értékeket.
07:48
FEL