Két baleset az óév utolsó napján

Személygépkocsik ütköztek Gyulán és Dévaványán. Az előbbi balesetben hatan sérültek meg. Dévaványán személyi sérülés nem történt, de az egyik személygépkocsi vezetője ellen eljárás indult, mert a gyanú szerint ittasan vezetett – írja a police.hu.

Gyulán, a Sarkadi úton, 2018. december 31-én 8 óra körül összeütközött két személygépkocsi. Az egyik jármű vezetője Sarkad irányába tartott és a Fehér-Körös hídra hajtott fel, amikor a jobbra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti baloldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a neki szemből érkező taxival. A balesetben mindkét jármű vezetője súlyosan megsérült, illetve szintén mindkét autóból két-két utast vittek könnyű sérüléssel kórházba a mentők.

Dévaványán, a Körösladányi utcában, 2018. december 31-én 17 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője meg akart előzni egy másik autót, de eközben az előzött gépkocsi balra kanyarodott. A két jármű összeütközött, majd az előző kocsi árokba csúszott, személyi sérülés nem történt. Az előző autó vezetőjénél a szonda ittasságot jelzett, ezért a férfit a rendőrök előállították mintavételre, bevonták a jogosítványát és ittas járművezetés gyanúja miatt feljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

Megosztás:

Címke: , , , , , , ,