Kerékpárt lopott, elfogták

2018. január 18. 15:58 | behir.hu

Egy lezáratlan biciklit vitt el egy nő az egyik üzlettől Szeghalmon. A rendőrök azon kívül még négy kerékpárt találtak a lakásán - tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Elloptak egy kerékpárt 2018. január 17-én, Szeghalmon, az egyik üzlet előtti kerékpártárolóból. A biciklit a tulajdonosa 12 óra 45 perckor hagyta ott, de nem zárta le. Nyolc órával később vette észre, hogy nincs a tárolóban. Az üzlet biztonsági kamerája rögzítette a lopást, a rendőrök a felvétel alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt. Házkutatást tartottak nála és megtalálták a bolttól ellopott kerékpárt. Ezen kívül még négy biciklit és egy bevásárlókocsit foglaltak le tőle.

A 65 éves nő tagadta, hogy lopott, állítása szerint nem tudja, hogyan kerültek hozzá a kerékpárok, illetve a bevásárlókocsi. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a 2018. január 17-én ellopott kétkerekűt visszaadják a tulajdonosának és vizsgálják, hogy a nő hány lopás elkövetésével gyanúsítható.

 

Forrás: police.hu

 

További programok »

FEL