Kender az udvaron, a szobában és a mozsárban

2018. szeptember 21. 11:15 | behir

Házkutatást tartottak a rendőrök egy békéscsabai házaspárnál, mert a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendert termesztettek. A gyorsteszt a férfinál és a nőnél is kábítószer-fogyasztást jelzett.

Házkutatást tartottak a rendőrök egy házaspárnál 2018. szeptember 20-án, Békéscsabán. A lakóházuk mögötti kertben hét tő, a ház egyik szobájában pedig két tő élő kendernövény volt, amelyek a gyanú szerint kábítószert tartalmaznak. Emellett a rendőrök egy mozsárban növényi törmeléket is találtak.

 

 

A 34 éves M. Györgyöt és a 24 éves V. Barbarát előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a gyorsteszt mindkettőjüknél kábítószer-fogyasztást mutatott ki. A rendőrkapitányság a nő és a férfi ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A rendőrség a házban és a kertben lefoglalt, kábítószer gyanúját keltő növények hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

 

Fotó: police.hu

További programok »

Itthon

A Színészválogatott is játszott Mezőmegyeren, a családi napon

Egész napos rendezvényre várták a megyerieket és a csabaiakat a mezőmegyeri sport komplexumba hétfőn, a kora délelőtti óráktól. Napközben a színpadon Hevesi Imre, Balázs Pali, este Tabáni István énekelt, a nagypályán a Színészválogatott focistái rúgták a bőrlabdát.
2019. augusztus 19. 19:14
FEL