Fogyasztotta és a gyanú szerint terjesztette is a kábítószert

2020. január 16. 09:09 | behir.hu

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség egy férfit Békés megyében. Hét, vele kapcsolatban álló fogyasztót is elfogtak a rendőrök.

Fogyasztott és a gyanú szerint terjesztett is kábítószert egy gyulai férfi. A 33 éves F. Gyulát a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei január 14-én 17 óra körül fogták el a házában. Közvetlenül a rendőri intézkedést megelőzően többen érkeztek hozzá és távoztak tőle.

Ők a gyanú szerint kábítószer-fogyasztók, akik F. Gyulától vásároltak, illetve kaptak kábítószert. A férfi házában a rendőrök kábítószer gyanúját keltő anyagokat, valamint a szerek csomagolásához, adagolásához, fogyasztásához szükséges eszközöket foglaltak le. A fogyasztók lakását is átkutatták, az egyik férfinél öt tő kender növényt találtak. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya F. Gyulát kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. Rajta kívül hét, vele kapcsolatban álló fogyasztót hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök, ellenük kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

 

Forrás: police.hu

 

Galéria

Itthon

A kommunista diktatúrák áldozataira emlékeztek Békéscsabán

Idén a korábbi évektől eltérően emlékezett február 25-én a kommunista diktatúrák áldozataira a békéscsabai önkormányzat. Egy korabeli képeket és történéseket magában foglaló, online füzetet állítottak össze az érdeklődőknek. Emellett a város vezetése szűk körben az emlékműhöz is kilátogatott csütörtökön.
2021. február 25. 15:22
FEL