Kék hírek a megyéből

2017. június 24. 11:57 | Knyihár Mihály

Baleset és őrizetbe vétel Békéscsabán, ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedés Szeghalmon.

Békéscsabán, a Corvin utcában 2017. június 23-án, 18 óra 15 perckor összeütközött egy személyautó és egy kerékpáros. A balesetben a biciklis nő elesett és könnyebben megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2017. június 23-án őrizetbe vett egy férfit, aki a gyanú szerint két nappal korábban feltört egy garázst Békéscsabán, ellopott egy fűnyíró traktort és eladta. A gyanú szerint a 49 éves B. József korábban is követett el hasonló bűncselekményeket. A rendőrség a férfi ellen lopás miatt büntetőeljárást indított és bűnügyi őrizetbe vette. A rendőrkapitányság nyomozói azt a férfit is gyanúsítottként hallgatták ki, aki a gyanú szerint megvásárolta a lopott traktort.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2017. június 23-án Szeghalom külterületén. Egy férfit ellenőriztek, aki személyautót vezetett a 47-es számú főúton. Az autó vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították a rendőrkapitányságra, ahol a további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárást indított.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Sporteszközöket adott a BRSE a Napsugárovinak

Könnyített súlyú röplabdákat, valamint egy tollaslabda-hálót adományozott a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület a Lencsési Óvodának. A sporteszközöket szerdán reggel adta át egyesület vezetése és játékosai a gyerekeknek.
2021. december 1. 13:57
FEL