Kedvezmény a sörfesztiválra utazóknak

Féláron utazhat vonaton Békéscsabára.

A június 14-től 18-ig tartó Csabai Sörfesztivál és Csülökparádéra utazók számára a MÁV-START 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Békéscsabára. A kedvezményes retúrjegyet a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni az érvényességhez.

A kedvezmény másodosztályra vehető igénybe. Első osztályon utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. Gyorsvonati pótjegyköteles vonaton történő utazáshoz az önálló gyorsvonati pótjegyet meg kell váltani.

A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvény első napján, június 14-én kezdhető meg, a visszautazást a rendezvényt követő napon, június 19-én éjfélig kell befejezni. Az alkalmi menettérti jegy 100 kilométerre vagy annál rövidebb távolságra is igénybe vehető.

A kedvezményes retúrjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén, a sportcsarnok főbejáratánál lévő információs pultnál lebélyegeztetik.

További információk: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/csabai-sorfesztival-es-csulokparade-2016-junius-14-18

Megosztás:

Címke: , ,