Kedden kezdődik a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé!

Pribojszi Mátyás Band élőkoncertjével indul a buli.

Pribojszi Mátyás Band élőkoncertjével indul idén a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé.

A Pribojszki Mátyás Band a szájharmonikát új megvilágításba helyezi, és nyújt zenei felfedezésekre váró új ízeket. A csapat tagjai kiváló blues muzsikusok, akiket a saját hangszerükön az itthoni legjobbak között tartanak számon.

A Békéscsabai születésű zenész együttesével a napokban megjelent, legújabb 6.  „My story” című lemezt mutatja be a csabai fesztiválozóknak.

– Egy kicsit más ez az album, hiszen a blues mellett más gyorsabb dalok is helyet kaptak, több zenei határt is feszeget az együttes – árulta el a zenész.

Az új albumon több nemzetközi zenész is közreműködött, akiket ugyan nem tudtak magukkal hozni, de a szűk csapat: Pribojszki Mátyás (szájharmonika, ének), Szász Ferenc (gitár, vokál), Molnár Dániel (dob) és Csizmadia László (basszusgitár) is fellép holnap.

– Évente 2-3 alkalommal jutunk haza. A szülővárosomba visszatérni mindig nagy élmény, hiszen itt indult a 90-es évek elején első zenekarom a Dobókocka, ezután a Rag Doll és a Bluse Fool együttessel jártuk a város szórakozóhelyeit – emlékszik vissza a zenész.

Békéscsaba után a zenekarnak a Szolnoki Tiszavirág Fesztiválra, majd Szlovákiába vezet az útja, de a Szigetre és az olasz Blues fesztiválra is kilátogatnak a nyáron.

 

Megosztás:

Címke: