Kásler: A védekezés legnehezebb hetei állnak előttünk

2021. március 8. 08:27 | behir

Az emberi erőforrások minisztere úgy fogalmazott, hogy az oltások tekintetében versenyt futunk az idővel.

– Hétfőtől olyan korlátozások lépnek életbe, amelyek célja a személyes találkozások számának és lehetőségének minimálisra csökkentése. A járványügyi védekezés eddigi legnehezebb hetei állnak előttünk – osztotta meg közösségi oldalán Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. Mint írta, a legtöbb magyar család már szembesülhetett a koronavírus okozta fertőzéssel, ugyanakkor a tavasz beköszöntével sokan tiltakozhatnak az újabb, szigorúbb korlátozások ellen.

– Orvos-miniszterként azonban arra kérek minden magyar embert, hogy tartsa be a járványügyi szabályokat, mert ezáltal tudjuk szeretteink, ismerőseink, honfitársaink életét megmenteni – hangsúlyozta a miniszter. Hozzátette, hogy jelenleg versenyt futunk az idővel az oltások tekintetében.

Kásler Miklós hangsúlyozta: Bár a hazai átoltottsági adatok előkelő helyet jeleznek európai és világviszonylatban is, ám még így sem tartóztatható fel a fertőzöttek és a betegek számának emelkedése.

Forrás: Facebook/Kásler Miklós

További programok »

Itthon

Mlinár Pali 70!

Nagyon suta lenne ez a cikk, ha a "Mlinár Pál néptánc oktató 70 esztendős!" címet kapná. Ugyanis a művészek, a sportolók keresztnevét legtöbbször becézett formában használjuk. Ezáltal közelebb állnak hozzánk, kvázi családtagként örülünk a sikereiknek. A kerek születésnap alkalmából alaposan kikérdeztük!
2021. május 18. 19:29
FEL