Karla Klaric elképzelései azonosak a BRSE céljaival

2019. szeptember 27. 10:21 | behir

A horvát válogatott nyitásfogadó mesélt magáról, céljairól és arról, hogyan érzi magát Békéscsabán.

Karla Klaric, a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület felnőtt keretének nyitásfogadója még nem volt 18 éves, amikor bemutatkozott a Bajnokok Ligájában egy nemzetközileg magasan jegyzett csapatban. Az augusztusi Európa-bajnokságon is letette névjegyét, idén pedig a BRSE sikereiért harcol – olvasható a játékossal készült interjúban a klub hivatalos honlapján.

Klaric 8 évesen kezdett röplabdázni az iskolai csapatban, néhány évvel később pedig már a Mladost Zagreb egyesületénél játszott. 17 évesen a Volero Zurich-nél folytatta pályafutását, amelyet nagy áttörésnek tekint karrierjében, hiszen profi játékosok között mutatkozott be a Bajnokok Ligájában.

A nyitásfogadó Európa több országában játszott, így Romániában és Franciaországban is, emellett a horvát válogatott keretébe is beválogatták. Békéscsabával még ismerkedik, mint mondta, csapattársaival több étteremben, kávézóban is járt már, körbejárta a belvárost, az edzések közt pedig megfordult az Árpád fürdőben, melyet egyedülállónak és hangulatosnak nevezett.

Arra a kérdésre, hogy miért döntött a BRSE mellett és milyen célokat tűzött ki maga elé, úgy felelt, hogy egy jól szervezett, profi európai klubról van szó, amely kiemelten fontos számára. "Olyan célokat tűzött ki a BRSE, ami megegyezik az enyémekkel, ez szintén lényeges volt a döntésnél" – fogalmazott a játékos. A teljes interjú a BRSE hivatalos honlapján olvasható.


Karla Klaric a 7.TV BRSE TV című magazinjának is nyilatkozott, amelyet nézőink október 1-jén, 20 óra 20 perctől láthatnak majd!


 

További programok »

FEL