Kapitális, egy méternél nagyobb csukát fogtak a Körösön

2019. április 5. 14:26 | Tószögi György

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége az idei horgászszezonban is meghirdette a szép fogásokat fókuszba állító nyereményjátékát, amelynek részeként egy kapitális méretű csuka fogásáról adott hírt.

A több mint egy méteres ragadozóhalat Príbelszki Tamás fogta március utolsó napján a Hármas-Körösön, némileg rendhagyó körülmények között. Az egészen pontosan 9010 g súlyú és 104 cm hosszú, gyönyörű, folyóvízi predátor stupekos harcsázás közben érkezett, amolyan meglepetés halként.

A horgász beszámolója szerint egy hatalmas felszíni rablással vitte el a nem éppen neki szánt csalit. Érdekesség, hogy jókora kinyúlt hasa volt, amelyben korábban bizonyára nagy mennyiségű ikrát hordozott. Néhány fotó után visszanyerte a szabadságát.

 

Fotó: Lipták András

További programok »

Itthon

Nehezen bizonyítható a mobiltelefon-használat az autóban

Nehezen bizonyítható, ha a balesetet okozó sofőr vezetés közben mobilozott, illetve ha bármi mással foglalkozott, ami elvonta a figyelmét - mondta Szatmári-Margitai Gergely jogi szakértő pénteken az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában.
18:23
FEL