Kábítószer-fogyasztó és kerékpártolvaj elfogása

2017. augusztus 23. 19:13 | Papp Ádám Sándor

Kerékpárlopással gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök  augusztus 22-én Békéscsabán, a Szőlő utca és az Erdélyi sor kereszteződésénél. A 30 éves kétegyházi férfi egy héttel korábban Békéscsabán, az egyik áruháznál lévő kerékpártárolóból elvitte egy nő lezárt kerékpárját. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

Békésen, az egyik tanyából augusztus 22-én egy 17 éves fiatal a tulajdonos engedélye nélkül elvitt egy segédmotor-kerékpárt. A fiút a rendőrség eltűnés miatt körözte, mert engedély nélkül volt távol abból a lakásotthonból, ahol él. A Békési Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele miatt büntetőeljárást indított ellene és a rendőrök értesítették a nevelőjét.

Orosházán, a Móricz Zsigmond utcából augusztus 22-én előállítottak a rendőrök egy férfit, akitől egy korábbi igazoltatáskor növényi törmeléket foglaltak le. Az anyag, amiből a férfi fogyasztott is, az igazságügyi szakértő véleménye szerint kábítószert tartalmaz. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 25 éves orosházi férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL