Július 22-től 26-ig Békéscsabán látható az Eötvös Cirkusz

2020. július 10. 19:22 | behir

A július 23-ai előadás különlegessége, hogy az Eötvös Cirkuszban tartott gálaesttel köszöni meg a kormányzat a járvány elleni védekezésben kiemelkedő szerepet játszó szakmák képviselőinek az erőfeszítését.

100 éves a világhírű Eötvös Cirkusz! Centenáriumi gálaműsorral és különlegességekkel érkeznek Békéscsabára, ahol előadásaik a Tesco melletti parkolóban láthatók július 22-étől július 26-ig.

Az Eötvös Cirkusz az elmúlt egy évszázad alatt számos világszámot és egyedülálló produkciót mutatott be a magyar közönségnek. Centenáriumi műsorunkban, sem lehet ez másképp.

2020-ban elhozzuk önöknek a legjobbakat! A 2019-es Monte-Carlói Cirkuszfesztivál díjnyertes elefántprodukciójában egyszerre 3 elefánt dübörög a porondon és az Eötvös Cirkuszban először látható négyes szaltó az elefánt hátára. Halált megvető ugrások, az „óriás halálkeréken!”

Kecskék, libák, kacsák és Rocky, az okos póniló gondoskodnak a gyerekek jókedvéről, és jön a többszörös fesztivál-díjnyertes produkció: Scooby és Teddy, vidám interaktív fókashowja!

A cirkuszigazgató, Eötvös Loránd, Hortobágyi Károly-díjas artistaművész, a párizsi és a budapesti cirkuszfesztiválok díjnyertese, aki legendás zsonglőrprodukcióját adja elő a feleségével közösen. Az Eötvös család legifjabb generációja a Budapesti Cirkuszfesztiválon is képviselte az Eötvös Cirkuszt. Ez a produkció is látható idei műsorunkban.

 

Jubileumi gálaműsorunk mottója: család a családokért.

ELŐADÁSOK: hétköznap 18.00 órakor; szombaton 15.00 és 18.00 órakor, vasárnap 15.00 órakor.

A cirkuszpénztár nyitva: 14-18 óráig.                                         

 

Szenzációs Jubileumi AKCIÓK!

Hétköznapokon 1-et fizet 2-őt kap akció a B szektorba 4000 Ft/2 fő. Hétvégén és ünnepnapokon 500 Ft kedvezmény minden szektorba, kivétel a VIP páholy. 

Információ: 06-70/402-0325, www.eotvoscirkusz.hu, facebook: Cirkusz Eötvös     

 

További programok »

Itthon

FEL