Jótékonysági hangversenyt szervezett Vozár M. Krisztián zongoraművész

2022. november 18. 13:58 | Papp Ádám Sándor

Előadventi jótékonysági zongora hangversenyt adott csütörtökön kora este Vozár M. Krisztián zongoraművész a Páduai Szent Antal temlom Szent László termében.

A koncerten az előadó többek között saját szerzeményekkel készült a közönség számára, de felcsendültek Bach és Chopin művei is. Vozár M. Krisztián elmondta, hogy már a koronavírus-járvány előtt akart egy jótékonysági előadássorozatot szervezni, az elmúlt két évben rengeteg segítséget kapott, amelyet úgy érzett, hogy ideje viszonozni. Hozzátette: városokat, községeket keresett meg a jótékonysági sorozattal kapcsolatban és elmondása szerint 20-25 előadást szeretne megszervezni a következő időszakban.

– Sok szegény emberrel találkoztam az elmúlt pár hónapban, több olyan turné alkalmából, amikor láttam, hogy nagyon nehéz sorsú emberek vannak. Több helyen meghalt valaki a családból, vagy éppen elvesztették az állásukat, vagy munkaképtelenné vált. Szeretnék az egész bolygón segíteni, ezt nyilván nem tehetem meg, de szeretnék 5-6 általunk kiválasztott családon segíteni. Első körben a Pándy Kálmán Kórház gyermekosztályának fogok gyűjteni – fogalmazott a zongoraművész.

További programok »

FEL