Jótékonysági futás a CsabaParkban a koraszülöttmentő javára

2023. szeptember 23. 13:49 | behir

A CoolKlíma munkatársai a Polar klíma színeiben 2020 szeptemberében vettek részt először a Linamar évente megrendezésre kerülő jótékonysági futóversenyén, amelyet a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány javára szerveznek. Azóta minden évben rajthoz álltak.

Mint azt Máté-Szabó Anita HR-munkatárstól megtudtuk, ezt a megmérettetést rendkívül jó kezdeményezésnek találták, amely által közösséget lehet építeni és egy nemes kezdeményezést is támogathatnak. A versenyen belül meghirdetik a legtöbb kilométert futó cégek versenyét is.

– A jótékonysági futáson rögtön az első évben hatalmas örömünkre 2. helyezést ért el a csapatunk. Hihetetlen motivációt adott ez kollégáinknak ahhoz, hogy a következő évben megkíséreljük azt, ami addig lehetetlennek tűnt: 2021-ben a verseny addigi 5 éves történetében mi voltunk az első cég, aki legyőzte a szervező vállalatot. Ez annál is inkább kiemelkedő teljesítmény, mert a Linamar telephelyein közel 2500 kolléga dolgozik, szemben a mi 90 fős létszámunkkal – tájékoztatott Máté-Szabó Anita.

2022-ben a jótékonysági futáshoz már a cég munkatátsainak a negyven százaléka csatlakozott, és ismét hazavihették a vándorkupát az 1. helyezésükkel: tavaly 681 km-t futottak a kollégákkal, barátokkal és hozzátartozókkal. 

A Polár klíma idén negyedik alkalommal csatlakozott a kezdeményezéshez, ezúttal a kollágáik több mint fele vett részt a versenyen, így mindösszesen 900 kilométert futottak le, a nevezési díjakkal támogatva az alapítványt. Ráadásul idén a jótékonysági futóversenyt hibrid módon rendezték, ez azt jelentette, hogy a szeptember 23-ai Gyopárosfürdőn megrendezett eseményhez volt lehetőség online is csatlakozni, így a Polár klíma csapata Békéscsabán, a CsabaParkban körözve teljesítette a vállalt kilométereket. 

Galéria

További programok »

Itthon

Szárnyakat bontottak a Karácsonyi Angyalok, várják az adományokat

Bonnyai Sándor idén is felhívással fordul azokhoz, akik szeretnének segíteni a rászorulókon, és szeretnék, ha mindenkinek jutna ajándék az ünnepen. A Karácsonyi Angyalok elnevezésű gyűjtőakcióról beszélgetett vele a 7.Tv Aktuális című műsorában Kugyelka-Zámbori Eszter műsorvezető.
12:48
FEL