Eljutott az adomány a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványhoz

2024. január 17. 16:20 | behir.hu

A Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont és a Hunguest Hotel Gyula szilveszteri jótékonysági gálavacsorát szervezett, az ott befolyt összeget az intézmények képviselői január 17-én adták át a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumi elnökének, dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamednek.

– Az Almásy-kastély Stefánia-szárnyában megrendezett szilveszteri gálaeseményen 214 500 forint és 60 euró adomány gyűlt össze – ismertette a látogatóközpontot is működtető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Fekete-Dombi Ildikó, aki a befolyt összeget Boros Zoltán, a Hunguest Hotel Gyula igazgatója társaságában adta át a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumi elnökéken csütörtökön.

– Havonta közel 3 millió forintot tesz ki a koraszülöttmentő-autó működtetése, a lélegeztető berendezések utánpótlása, valamint az üzemanyag- és a bérköltségek kifizetése. Ennek biztosítása nagy kihívást jelent számukra, éppen ezért vagyunk hálásak minden támogatásért – fogalmazott dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed.

Forrás: Gyulai Hírlap

További programok »

Itthon

A fiatalok jövője az agráriumban van?

Ma az agrártechnikumok és -szakképző iskolák kiszámítható életpályát kínálnak, XXI. századi körülmények között XXI. századi tudást biztosítanak. A fiatalok a szakmájuk mestereivé válhatnak, továbbtanulhatnak, majd így a munka világában is sikeresen megállhatják a helyüket - mondta Nagy István agrárminiszter egy hétvégi díjátadó ünnepségen.
06:24
FEL