Jótékonysági est a Remondánál

2015. november 24. 11:52 | Mikóczy Erika

A Remonda Szabadidős Lovas és Sport Egyesület a közelmúltban jótékonysági esttel és bállal egybekötött ünnepi közgyűlést tartott, ahol az idei gyermek és felnőtt versenyzőket díjazták, valamint köszönetet mondtak a támogatóknak és a segítőknek.

A jótékonysági est célja az volt, hogy a terápiás lovaglást kedvezőbb díjjal tudják biztosítani, hiszen sok gyermek fejlődését segítené ez az alternatív gyógymód. Mint azt megtudtuk, a nemes célt többen támogatják, köztük Bácsfalvi Zoltán festőművész, de fő támogatóik egyike Szabó Lajos is, aki a négyes fogathajtó bajnokság országos harmadik helyezettje.

A jótékonysági bálon – ahol több mint százan vettek részt – a műsort az egyesületbe járó gyerekek és a GM Tánciskola produkciója színesítette, a talpalávalót az Éden Bend zenekar húzta. Az est során egy 100 szeletes torta is elnyerte a vendégek tetszését az ízletes ételek mellett, amelyeket a FEK étterem készített.  

A Remonda idén sem feledkezik meg a rászorulókról: cipősdoboz akciót szerveztek, a nehéz sorban élő gyerekeknek gyűjtenek adományokat. Az ajándékot december 5-én az egyesület elnöke, Gyeraj Andrásné adja át az Esély Pedagógiai Központ Gyulai Pánczél Imre Tagintézmény vezetőjének, aki továbbítja azt a rászorulóknak.

További információ erről a www.remonda.hu oldalon található

 

További programok »

FEL