JóPálya – és a tiéd? Vetélkedő hatodik-hetedik osztályos tanulóknak!

2024. március 4. 14:46 | behir.hu

Izgalmas megmérettetésre ad újabb lehetőséget a a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával. Íme a részletes információk!

A hatodik-hetedik osztályos tanulóknak vetélkedőt hirdet a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával. A programmal szeretnénk elérni, hogy a diákok önállóan is ismerkedjenek a szakmák világával, szélesítsék látókörüket és minél tájékozottabbak legyenek a szakmatanulási lehetőségek terén.

A fiatalok az első fordulóban azt kell ismertetniük egy hatvan másodperces videóban, hogy mi jut eszükbe a pályaválasztásról. A második fordulóban 16 szakmából, mint például a bádogos, a színház – és rendezvénytechnikus vagy éppen a szociális ápoló és gondozó kell egyet választani és azt bemutatni a csapat szemüvegén keresztül egy lapbook formájában. A harmadik, már személyes fordulóba a tíz legtöbb pontot elérő formáció jut be. A vetélkedő során nemcsak ismeretekkel gazdagodnak a diákok, hanem értékes nyereményeket is tartogat számukra és felkészítő tanáraik számára a kamara.

Részletek: www.tovabbtanulasbekes.hu, illetve a JóPálya – és a tiéd?! Facebook oldalon.

 

Forrás: Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

További programok »

FEL