Jogsi nélkül ittasan

2021. június 7. 09:57 | behir.hu

Ittas autósokat állítottak elő a rendőrök Pusztaföldváron és Békéscsabán. Az egyik férfinek nincs jogosítványa, úgy vezetett, ezért őrizetbe került.

Az Orosházi Rendőrkapitányság tegnap őrizetbe vett egy nagyszénási férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök Pusztaföldváron, a Rákóczi utcában állították le, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett büntetőfeljelentést is tettek ellene, mert az igazoltatásakor végzett légalkoholmérés eredménye szerint ittasan vezetett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök ma 2 óra 30 perc körül Békéscsabán is. Szintén egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol miután újabb két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

További programok »

Kék hírek

Randalírozott, lopott és egy idős férfit is kihasznált egy sarkadi nő

A Gyulai Járási Ügyészség két rendbeli kifosztás bűntette, garázdaság vétsége és szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat egy 41 éves, többszörösen büntetett előéletű sarkadi nő ellen. Az egyik kifosztást édesanyjával, egy 56 éves, szintén büntetett előéletű nővel közösen követte el, így vele szemben is vádat emelnek.
06:21
FEL