Javaslatokat várnak arra, hogy ki kapjon Kiváló Szociális Munkás kitüntetést

2020. június 28. 19:20 | behir.hu

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése által adományozható „Kiváló Szociális Munkáért” kitüntetés javaslattételre. Az adományozás módját, feltételeit és a kitüntetés pontos leírását Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének a helyi kitüntetésekről szóló 20/2005. (VII. 14.) önkormányzati rendelete szabályozza.

A javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy közösség pontos adatait, az adományozás alapjául szolgáló tevékenység vagy alkotás részletes ismertetését, méltatását.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehetnek Békéscsaba Megyei Jogú Város önkormányzati képviselői, a nemzetiségi önkormányzatok, a Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének Családügyi és Népjóléti Bizottsága, a Békéscsaba városban működő, a szociális ellátás területén tevékenykedő intézmények, illetve azok közösségei, valamint civil szervezetek.

A javaslatokat 2020. augusztus 15. napjáig kell beküldeni a Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Szociálpolitikai Osztályára (5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17.). A kitüntetés odaítéléséről Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése dönt.

 

További programok »

FEL