Ittasan vezettek, a jogosítványukba kerülhet

2019. július 20. 08:54 | behir

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Dévaványán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán és Gyomaendrődön.

Dévaványán, a Hunyadi János utcában, július 19-én, 10 óra 15 perc körül egy tolató személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt. A nő könnyű sérülést szenvedett - írja a police.hu.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök július 19-én, Békéscsabán és Gyomaendrődön. Békéscsabán, 19 óra 10 perckor a Varságh Béla utcából állítottak elő egy férfit. Gyomaendrődön, a Pásztor János utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében pedig 23 óra 15 perc körül figyeltek fel a rendőrjárőrök egy autósra, aki bizonytalan úttartással, nagyon lassan közlekedett.

Az igazoltatáskor és az előállítás után végzett légalkoholmérések eredménye mindkét férfinél pozitív lett, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyüket és büntető feljelentést tettek ellenük.

További programok »

Itthon

Lakástűz-szimulációval a megelőzésért

Lakástűz-szimulációt tartottak pénteken este Békéscsabán. A főtéri „látványosság” elsődleges célja a figyelemfelkeltés volt, hiszen, mint megtudtuk a legtöbb tűzeset egy kis odafigyeléssel elkerülhető lenne. A lánglovagok idén eddig összesen 243-szor vonultak tűzhöz, ebből négy tragédiával végződött.
19:01
FEL