Ittasan vezetett, oszlopnak ütközött egy sarkadi segédmotoros

2018. augusztus 11. 10:21 | behir
Sarkadon, a Kossuth utcában, 14 óra körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi letért az útról és nekiütközött egy oszlopnak. A balesetben a férfi, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyosan megsérült. Orosházán, a Vásárhelyi úti kerékpárúton, 16 óra 15 perc körül egy kerékpáros fiú lehajtott az útról és elesett. A mentők a fiatalt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit Békéscsabán, a Bartók Béla útról, augusztus 10-én, 23 óra előtt néhány perccel. Segédmotoros kerékpárral közlekedett és a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a férfi ellen büntető feljelentést tettek és bevonták a jogosítványát. Emellett szabálysértési eljárás is indul ellene, mert nem viselt bukósisakot, a járműnek pedig nem volt érvényes felelősség biztosítása.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen augusztus 10-én, 18 óra 45 perc körül kilépésre jelentkezett egy bolgár állampolgár. A 31 éves férfi az ellenőrzést végző rendőröknek egy hamisított útlevelet adott át. A férfi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság augusztus 10-én őrizetbe vett egy dobozi férfit. A gyanú szerint a 48 éves férfi több alkalommal is adott el kábítószert az egyik ismerősének. A dobozi férfinál tartott házkutatáskor közel 18 gramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket foglaltak le a rendőrök. A rendőrkapitányság a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítja, a lefoglalt őrlemény hatóanyag tartalmát pedig szakértővel vizsgáltatja meg.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL