Ittasan elhajtott egy lezáratlan autóval, mert nem akart gyalogolni

2021. december 9. 09:55 | behir.hu

Egy utcán leparkolt, lezáratlan autót vitt el egy ittas férfi Dombegyházán. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Élettársával veszett össze egy férfi 2021. szeptember 21-én délelőtt dombegyházi otthonukban. A férfi mérgében egy kocsmába és egy dohányboltba is bement, szeszes italt vásárolt, amit el is fogyasztott. Ezután rokonaihoz akart eljutni, de nem gyalog. A Tavasz utcában, egy családi ház előtt talált egy személygépkocsit, nem volt lezárva és az indítókulcs is benne volt. A 39 éves férfi elindult a járművel, majd az úti célja közelében egy bokros területen hagyta az autót.

A rendőrök rövid időn belül elfogták a dombegyházi férfit, aki kihallgatásán elmondta, hogy nagyon ideges volt és nem akart gyalog menni a rokonaihoz.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a járművezetés ittas állapotban és a jármű önkényes elvétele miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. december 8-án továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Megnyitották a 32. Jókai Napokat

A Békéscsabai Szakképzési Centrumhoz tartozó Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium 32. alkalommal rendezi meg a Jókai Napokat. A 3 napig tartó eseményt április 23-án Szarvas Péter polgármester, míg Bácsfalvi Zoltán festőművész tárlatát Herczeg Tamás országgyűlési képviselő nyitotta meg.
2024. április 23. 20:06
FEL