Ittas volt, ráadásul hamis adatokat adott meg

2016. március 2. 08:29 | Fekete Kata

Szabálysértési őrizetbe vettek egy 22 éves orosházi férfit garázdaság miatt kedden. J. József az egyik helyi sörözőben ittas állapotban szidalmazta a vendégeket, valamint az igazoltatása során valótlan adatokat diktált be. A férfit előállították és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Lezárt biciklit lopott el egy békéscsabai férfi, akit kedden vettek bűnügyi őrizetbe. A 21 éves H. Kálmán a nyomozás eddigi adatai alapján február 19-én 22 óra 30 perc és február 20-án 0 óra 30 perc között Békéscsabán, egy utcai kerékpártárolól vitte el biciklit. A rendőrség a férfit lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

A Gyulai Rendőrkapitányág rendőrei március 1-jén előállítottak egy kétegyházi nőt, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a járművezetéstől eltiltották. A 42 éves F. A-t szabálysértési őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt elrendelt körözés alapján elfogtak egy 20 éves mezőkovácsházi férfit. N. Krisztiánt előállították a rendőrkapitányságra, majd átadták a sarkadi nyomozóknak.

Forrás: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

FEL