Ittas volt, halálos balesetet okozott – videóval

Alkoholt fogyasztott mielőtt a volánhoz ült, és a megengedetnél sokkal gyorsabban hajtott. Barátja az életével fizetett.

Vádemelést javasol a rendőrség egy nő ellen, aki ittasan vezetett, gyorsan hajtott és autójával fának ütközött Sarkadon. A kocsi egyik utasa életét vesztette.

Fának ütközött egy személygépkocsi 2016. június 18-án Sarkadon, a Vasút utca és a Bánát utca kereszteződésében. A 2 óra 45 perc körül történt balesetben az autó jobb első ülésén utazó férfi életét vesztette. A jármű vezetője súlyosan megsérült, hátul utazó barátja könnyű sérüléseket szenvedett.

 

Az igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint az autót vezető 35 éves nő ittas volt, a vérében a baleset idején 0, 76 és 0, 86 g/l ezrelék között lehetett a véralkohol koncentráció. A kirendelt igazságügyi műszaki szakértő megállapította, hogy a megengedett 50 km/h helyett 106 km/h körüli sebességgel hajtott.

 

A Gyulai Rendőrkapitányság a sarkadi Sz. I.-t halált okozó, járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésével gyanúsítja és vádemelést javasol ellene. A 2017. február 2-án lezárt nyomozás iratait a rendőrség továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , ,