Ittas vezetés Kardoson, Geszten és Orosházán

2016. január 26. 16:43 | Mikóczy Erika

Kardoson, Geszten és Orosházán tettek büntető feljelentést a rendőrök egy-egy autós ellen járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt.

Kardoson, a Gyomai úton 2016. január 25-én 11 óra 30 perc körüli időben ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A kardosi férfinál az alkoholszonda ittasságot jelzett és az orvosi vizsgálat is megerősítette az ittasság gyanúját. A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei ezért a férfi ellen büntető feljelentést tettek és bevonták a vezetői engedélyét.

A Sarkadi Rendőrkapitányság járőrei 2016. január 25-én 19 óra 20 perc körüli időben Geszten, a Petőfi Sándor utcában felfigyeltek egy árokba csúszott személygépkocsira. A balesetben senki nem sérült meg és a jármű sem rongálódott meg. Az autót az eddigi információk alapján egy geszti férfi vezette, akit a rendőrök a helyszínen megszondáztattak. A műszer pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további légalkohol mérésekre előállították, majd a vezetői engedélyét elvették és büntető feljelentést tettek ellene.

Orosházán, a Kelet utcában 2016. január 25-én 20 óra 50 perckor igazoltattak a rendőrök egy férfit, aki ismerőse autóját vezette. A helyszíni alkoholszondás vizsgálat, majd az Orosházi Rendőrkapitányságon végzett légalkohol mérések alapján a férfi, aki a vezetői engedélyét nem tartotta magánál, ittasan vezetett. A rendőrjárőrök ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntető feljelentést tettek ellene. 

Forrás: police.hu

FEL