Ittas vezetés és hamis rendszám miatt is intézkedtek a rendőrök.

2019. július 11. 12:06 | behir

Az egyik eset Szarvason, a másik Orosházán történt.

Ittas járművezetés és egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

A rendőrök előállítottak egy férfit Szarvason, a Dózsa György útról, július 10-én 16 óra 30 perc körül. Személygépkocsit vezetett és a szonda ittasságot jelzett nála. A rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene – olvasható a police.hu-n.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei július 10-én 12 óra 30 perc körül Orosházán, a Lehel utcán ellenőriztek egy tehergépkocsit és annak vezetőjét. A tehergépkocsin nem az arra kiadott rendszám volt, a berettyóújfalui férfi elindulás előtt egy másik rendszámot tett fel rá. A rendőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
16:05
FEL