Ittas vezetés és eltűnés: ez történt a megyében január 1-én

Ez történt a megyében az év első napján

Békéscsabán és Szarvason ittas járművezetés gyanúja miatt, Orosházán körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békéscsabán, a Vozárik utcában január 1-jén 4 óra körül letért az útról és bokroknak, majd villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi – írja a police.hu. Az autó vezetője elment a helyszínről. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 10 óra után előállították azt a férfit, aki a gyanú szerint a járművet vezette. A rendőrök orvosi vizsgálatra előállították. Nem sérült meg, de az alkoholszondás mérés és a vizsgálat eredménye szerint ittas volt. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit és a férfi büntetőjogi felelősségének kérdését.

Szarvason, a Szabadság útról  január 1-jén 9 óra 30 perc körül ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit. Igazoltatásakor az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett és a két további légalkohol mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök ezért elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei január 1-jén este Orosházán megtaláltak egy 17 éves orosházi fiút, akit eltűnés miatt keresett az Orosházi Rendőrkapitányság. A fiatalt biztonságba helyezték, egy békési lakásotthonba vitték.

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , , ,