Ittas vezetés, eltűnt személy és körözés - ez történt a megyében

2018. december 17. 10:38 | behir

Szarvason ittas járművezetés gyanúja miatt, Békéscsabán körözés alapján intézkedtek, Lőkösházán pedig egy eltűnt lányt találtak meg a rendőrök.

Békés megyében december 16-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvas külterületén, december 16-án 4 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A pásztori férfit a rendőrjárőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei december 16-án 22 óra 45 perc körül elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 24 éves B. Bálint a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, december 17-én 0 óra 30 perc körül belépésre jelentkezett egy cseh lány, akit a cseh hatóságok eltűnés miatt kerestek. A 15 éves fiatalt a rendőrök egy dévaványai gyermekotthonba vitték és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL