Ittas járművezetés, baleset Békés megyében

Súlyos sérüléssel járó baleset, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés és őrizetbe vételek.

Súlyos sérüléssel járó baleset, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés és őrizetbe vételek.

Tótkomlós külterületén 2016. szeptember 23-án 14 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros férfi 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2016. szeptember 23-án Orosházán. A sofőr pótkocsis tehergépkocsival Kaszaper felől Orosháza irányába tartott, amikor leállították. Az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, majd az Orosházi Rendőrkapitányságon végzett újabb mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök a férfi ellen büntető feljelentést tettek és elvették a vezetői engedélyét.

Végegyházán 2016. szeptember 23-án előállítottak a rendőrök egy férfit, aki annak ellenére vezetett autót, hogy a járművezetéstől a rendőrség 2016. október 5-éig eltiltotta. A 36 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Méhkeréken, a közúti határátkelőhelyen 2016. szeptember 23-án 15 óra körül belépésre jelentkezett egy román férfi, aki ellen a Szegedi Járásbíróság közúti veszélyeztetés bűntett miatt elfogatóparancsot adott ki. A férfit a Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltség határrendészei előállították és a Sarkadi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Megosztás:

Címke: ,