Ittas férfi garázdálkodott Békésen

2020. április 27. 09:49 | behir.hu

Békés megyében április 26-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Békésen azonban egy ittas férfival szemben kellett intézkednie a rendőröknek .

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei április 26-án 19 óra 15 perc körül, Békésen, a Bocskai utcában intézkedtek egy ittas férfival, aki többszöri felszólításra sem hagyta abba a hangoskodást. A rendőrjárőrök ezért előállították a 22 éves békési férfit a rendőrkapitányságra, ahol garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indul ellene eljárás. Emellett a férfi alkoholt fogyasztott a közterületen és nem igazolta személyazonosságát, emiatt is szabálysértési feljelentést tettek ellene a rendőrök.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Az AnyDesk kockázatai – figyeljen, mert az összes pénzét elveszítheti!

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete újabb AnyDesket felhasználó csaló megkeresésekről kapott bejelentéseket. Békés vármegyében is sokan veszítették már el úgy a pénzüket, hogy idegenek kérésére telepítették ezt az alkalmazást – tájékoztatott a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság .
07:27
FEL