Itt vannak a nyertesek és folytatódik a 7.TB TOTÓ nyereményjáték!

2018. május 3. 07:28 | behir.hu

Lezárult a 7.TB TOTÓ nyereményjáték 1. fordulója.  A játékra 251 megfejtés érkezett, melyből 30 db volt helyes, azaz 100 százalékos megoldás.

 

A 2018. május 7-én 20.00 órától a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban megrendezendő LINAMAR BRSE – FATUM NYÍREGYHÁZA  női  röplabda magyar bajnoki döntőre az alábbi diákok nyertek belépőjegyet:

 

 1. Botyánszki Petra
 2. Kromperger Zoltán
 3. Gábor Richárd
 4. Szilágyi Fanni
 5. Surányi Alexandra

 

A békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdőbe szóló páros belépőt nyertek:

 

 1. Sándor Márk
 2. Kovács Sándor
 3. Imrovicz András
 4. Patkós Patrik Imre
 5. Éliás Róbert

 

 1. május 2-án 12.00 órakor elindult a Békés megyei középiskolás diákok számára meghirdetett 7.TB TOTÓ nyereményjáték második fordulója. A diákok „A JÖVŐ BIZTONSÁGA TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI OKTATÁSI MINTAPROGRAM” keretében a társadalombiztosítással és öngondoskodással kapcsolatos tudásokat tesztelhetik. A megoldáshoz segítséget nyújtanak a TB KISOKOS füzetek, valamint „A JÖVŐ BIZTONSÁGA – TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁS ÉS ÖNGONDOSKODÁS” című 2 részes film.

 

A játék második fordulója 2018. május 6-án éjfélig tart. A helyes megfejtők között 2018. május 7-én 5 db belépőjegyet sorsolunk ki a 2018. május 9-én 18.00 órától a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban megrendezendő EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - FTC-Rail Cargo Hungaria NB I-es női  kézilabda mérkőzésre.  A strand kedvelőinek továbbra is érdemes játszani, hiszen a békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdő jóvoltából 5 db páros belépő is kisorsolásra kerül.

 

További programok »

Itthon

Nem kenyerünk a szemfényvesztés! – látásápolás nyáron

Legyen szó szemcseppekről, vitaminokról, vagy akár napszemüvegekről, a látószervünk a bőrhöz hasonlóan kiemelt és tudatos védelmet igényel. Nyáron intenzíven vigyáznunk kell, amikor a forróság, az UV, a gyakrabban előforduló bulizás, valamint sokaknál a pollen is árt a szemnek.
2024. június 24. 11:45
FEL