Itt megnézheti, bejelentette-e a munkáltatója

2019. január 16. 06:44 | behir

Érdemes tanulmányozni a NAV úgynevezett feketelistáját. Azok a munkáltatók vannak rajta, akik nem jelentik be alkalmazottaikat. Jelenleg több mint négyezren vannak a listán.

A NAV úgynevezett feketelistáján azok a munkáltatók vannak, akik nem jelentik be alkalmazottaikat. Az Írisz Office adótervezői jelen cikk írásakor több mint négyezernél tartottak.

A NAV folyamatosan nyilvánosságra hozza azoknak az adózóknak a nevét, székhelyét, adószámát (adószámmal nem rendelkező természetes személy foglalkoztató nevét, lakcímét, adóazonosító jelét), akik nem tettek eleget a munkaviszony létesítésével összefüggő bejelentési kötelezettségüknek.

A listára való felkerülés (jogerős határozat alapján) két éves időintervallumra szól. A lista – melyen az egyperces írásakor 4 237 munkáltató volt megtalálható – elérhető ITT.

 

Forrás: Piac&Profit

További programok »

Gazdaság

Gyorsított engedélyezéssel télen már termelhet az első kút a békési gázmezőn

Az elhúzódó háború és az elhibázott brüsszeli szankciók okozta energiaválság hatásait egyebek mellett a hazai földgáz-kitermelés jelentős növelésével enyhíti a kormány. A Békés megyei Nyékpuszta nem hagyományos földgázmező további kutatását, fejlesztését célzó Corvinus projektet kiemelt beruházássá nyilvánították.
2022. augusztus 12. 13:03
FEL