Ismét sportbált rendeztek Békésen a helyi sportszervezetekért

2024. február 26. 18:00 | behir.hu

Február második hétvégéjén tartották a városi sportcsarnokban a 12. Békési Sportbált. A rendezvény elsődleges célja a szórakozáson túl a helyi sportszervezetek támogatása a sportbál belépőjegyeinek és a tombolajegyek értékesítéséből származó bevételből. Idén több mint másfél millió forint támogatásban részesülnek a sportszervezetek.

– Egy évet kihagyva ismét megrendezésre került a népszerű békési sportbál. A helyi sportszervezetek, sportolók, sportot támogatók nagyszámú érdeklődése mellett mintegy négyszáz vendég szórakozott együtt. Dankó Béla, Békés és térsége országgyűlési képviselője, az est fővédnöke köszöntő beszédében hangsúlyozta, hogy a békési sportolók, sportszervezetek teljesítményükkel rászolgálnak a támogatásra és a figyelemre, továbbra is szurkol minden békési sportolónak és bízik benne, hogy jövőre is ebben a körben találkozhatunk – írták az önkormányzat közleményében.

Jobból: Kálmán Tibor polgármester és Dankó Béla országgyűlési képviselő (Fotó: Békési Polgármesteri Hivatal)

 

Az est folyamán a Mediterrán Zenekar szórakoztatta a vendégeket, és a sok tánc mellett folyamatosan vásárolták a résztvevők a tombolajegyeket. A 12. Békési Sportbált számos vállalkozó és magánszemélyek, köztük Püski Sándor, Csuta György és Horváth Hajnalka festőművészek alkotásaikkal és civil szervezetek támogatták tombolanyeremények felajánlásával, amelynek eredményeként az értékes nyeremények mind gazdára találtak.

A vendégek a megvásárolt belépőjegyre ráírták az általuk támogatni kívánt helyi sportszervezet nevét, ennek megfelelően, a szavazatok arányában került szétosztásra az 1,7 millió forint összegű báli bevétel.

A Belencéres Néptáncegyüttes táncosai. (Fotó: Békési Polgármesteri Hivatal)

 

Forrás: Békési Polgármesteri Hivatal

További programok »

FEL