Ismét összefogott Herczeg Tamás és a Hatvanezer Fa Egyesület

2022. június 7. 11:07 | behir.hu

A környezetvédelmi világnap apropóján fogott össze a Hatvanezer Fa Egyesület és Herczeg Tamás országgyűlési képviselő.

Pusztán egyetlen szomjazó fa meglocsolása is cselekvés a környezetért, a környezet védelméért. Aki akár csak ennyit tesz, máris részévé válik annak a közösségnek, amelynek fontos az élhető világ megőrzése. A választókerületben hatalmas ez a közösség, és biztos vagyok benne, hogy napról napra többen leszünk  – fogalmazott Herczeg Tamás országgyűlési képviselő hivatalos oldalán.

– Ma, az ENSZ által szervezett Ember és bioszféra című stockholmi konferencia 50. évfordulóján, a környezetvédelmi világnap alkalmából hívta fel a figyelmet a környezetvédelemre. Hozzátette, hogy a fosszilis energiák használatával életünket is károsítjuk. A környezetvédelem olyan ügy, amiről nem csak beszélnünk, de annak érdekében cselekednünk is kell – olvasható Herczeg Tamás oldalán.

 

Galéria

További programok »

Itthon

Beporzók napját is tartottak a Ligeti vásár és Ökobörzén

A megszokottól eltérően a hónap első szombatján tartották meg a a Ligeti Vásár és Ökobörzét a Körösök Völgye Látogatóközpontban. A kistermelők és kézművesek portékái mellett a helyi lakosok garázsvásárán is lehetett válogatni. A gyermekeket a méhecskék tevékenységének fontosságát hangsúlyozó kézműves foglalkozásokkal várták.
2024. március 2. 16:11
FEL