Ingyenesen zöldhulladékgyűjtő és komposztáló edényt kaphatnak a békéscsabaiak

2020. február 22. 09:52 | behir

A DAREH Önkormányzati Társulás döntése értelmében a békéscsabai lakosok 7500 db 240 literes, ingyenes zöldhulladékgyűjtő, valamint 2000 db 300 literes ingyenes komposztáló edényt kaphatnak a zsákban beérkező zöldhulladék mennyiségének csökkentése érdekében. 

A DAREH tájékoztatása szerint ezt az a természetes személy ingatlanhasználó veheti igénybe

  • akinek nincs zöldhulladékgyűjtő edénye,
  • aki a közszolgáltatási nyilvántartásban szerepel békéscsabai felhasználási hellyel
  • akinek nincs hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjhátraléka (igazolás utolsó negyedéves számla bemutatása, vagy annak befizetését igazoló szelvény)

Az edény arra a fogyasztási helyre igényelhető, amire a közszolgáltatási szerződés kiterjed, az edény elszállítása az átvevő feladata.

Társasházak esetében a képviseletre jogosult személy járhat el (az adott időpontban csak az igények felmérése, szerződés megkötésére van lehetőség, az edények átvétele későbbi időpontban történik).

Átvétel helye:

CsabaPark,

5600 Békéscsaba, Gyulai út 61/2

Átvétel ideje:

2020. március 9. (hétfő) – 2020. március 14. (szombat)

naponta 10.00 – 18.00 óra között

A fenti időpontban, érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatását követően, meghatalmazott esetén írásbeli meghatalmazás birtokában lehet átvenni az edényeket. Az átadáskor a DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. használati megállapodást köt. Az edények darabszáma korlátozott, átvételük érkezési sorrendben a készlet erejéig lehetséges.

 

További programok »

FEL