Ingyenesen osztott védőmaszkokat a Szeretlek Békéscsaba Egyesület

2020. szeptember 18. 15:49 | Csiffáry Zsuzsanna

A Szeretlek Békéscsaba Egyesület munkatársai szombaton a békéscsabai vásárcsarnok bejáratánál  ingyenesen osztottak védőmaszkokat. Frankó Attila az egyesület elnöke elmondta, nagyon fontosnak gondolja a védőmaszk használatát, mivel még mindig nem veszik néhányan komolyan, hogy mennyire veszélyes a COVID-19. Az egyesület célja a figyelemfelhívás, a maszk használatára való biztatás. 

– A munkatársaimmal kesztyűben osztottuk a védőmaszkokat, és természetesen mi is elfedtük a szánkat és az orrunkat. Sokan igényt tartottak erre a felszerelésre, sok pozitív visszajelzést kaptunk, aminek külön örülök. Más egyesületeket is arra biztatok, ha tehetik osszanak védőmaszkokat az embereknek, hiszen ezzel egymáson segítünk – nyilatkozta Frankó Attila a Szeretlek Békéscsaba elnöke. 
 
Hozzátette, hogy mindenki véleményét elfogadja, de a vírustagadókat is motiválni szeretné a maszk viselésére. Ne csak akkor vegyék komolyan az emberek a koronavírust, ha az közvetlenül érintheti az adott személyt. 
 
A  Szeretlek Békéscsaba Egyesület a programon közel 400 darab maszkot osztott ki a járókelőknek. 
 
 

 

További programok »

Itthon

A járvány ellenére is Békéscsabára várták a kolbászkedvelőket

Idén elmaradt Magyarország egyik legnagyobb gasztro-kulturális rendezvénye, a Csabai Kolbászfesztivál, de a szervezők nem mondtak le teljesen a programról. Kicsit másképp, kevesebb résztvevővel és a biztonsági szabályokat betartva, Malac a jégen névvel készültek rendezvénnyel a Csabai Rendezvénypajtában.
11:38
FEL