In memoriam Nagyné dr. Stifter Aranka

2023. január 24. 09:37 | behir

A Békés Megyei Központi Kórház vezetőségétől érkezett a szomorú hír, hogy elhunyt Nagyné dr. Stifter Aranka (1962-2023). A kórház az alábbi sorokkal emlékezik a doktornőre.

Nagyné dr. Stifter Aranka 1986-ban szerzett általános orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetemen. Orvos gyakornokként Ceglédi Toldy Ferenc kórházban helyezkedett el, ahol 7 évig dolgozott.

Ezt követően 1988-tól 1995 nyaráig Farkasgyepűn a Veszprém megyei tüdőgyógyászati intézményben vett részt a betegellátásban, 1993-ban tüdőgyógyászatból szakvizsgát tett.

Intézményünkben 1995. július 16-án szakorvosként helyezkedett el. Munkaviszonya ezen időponttól egészen 2023. január 21-én bekövetkezett haláláig fennállt.

Szakmai munkájának elismeréseként 1998-ban adjunktusi, 2003-ban főorvosi kinevezést kapott.

Munkavégzését mindig szakmai igényesség és a betegekkel szembeni alázat jellemezte. Az utóbbi években gyógyíthatatlan betegségét is személyiségéhez méltóan viselte. Munkáját kizárólag a gyógykezelések időtartama alatt nem gyakorolta. Amint fizikai állapota engedte részt vett a tüdőgyógyászati szakellátói munkában.

Intézményünkben töltött közel 3 évtized alatt mindent megtett betegei gyógyítása, gondozása érdekében.

Személyében egy kedves, közvetlen munkatársat veszítettünk el.

Emlékét kegyelettel megőrizzük.

Békés Megyei Központi Kórház vezetősége

További programok »

Itthon

Második alkalommal rendeznek Vármegyei Tűzoltó Szakmai Napot Békésen

Június 3-án szombaton második alkalommal hívják életre a Vármegyei Tűzoltó Szakmai Napot a Dánfoki Üdülőközpontban. Az eseményen a vármegye önkormányzati tűzoltóságainak munkatársai mutatják be felszereléseiket és eszközeiket, továbbá a kilátogatók több látványos bemutatót tekinthetnek meg a helyszínen.
16:47
FEL