Így alakul a szemétszállítás Békéscsabán júliustól

2021. június 23. 15:05 | behir.hu

Ezekben az időpontokban szállítja el a hulladékot a DAREH Bázis Zrt.

A hulladékszállítást végző DAREH Bázis Zrt. azt kéri, hogy az ingatlantulajdonosok az ürítési napokon a kukákat reggel 6 órára, gyűjtésre alkalmas állapotban helyezzék ki. 

A menetrend az alábbiak szerint alakul:

DAREH hulladékszállítási ütemterv 2021.III. negyedévében. Forrás: DAREH

K – kommunális hulladék, SZ – szelektív hulladék, Z – zöldhulladék

 

A kommunális (vegyes) hulladékgyűjtés az augusztus 20-i ünneptől függetlenül a megszokott rend szerint történik.

Szelektív hulladékgyűjtés és –szállítás tervezett időpontjai:

 

  1. július 1. (csütörtök)
  2. augusztus 5. (csütörtök)
  3. szeptember 2. (csütörtök)

Zöldhulladék gyűjtés és szállítás: A zöldhulladékot 2021. március 24-től 2021. december 8-áig minden héten, szerdán szállítja el a DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt.

A zöldhulladék gyűjtőpont továbbra is elérhető - Munkanapokon 7:00-17:00 h között Békéscsaba, Külterület 0763/192 hrsz. alatt (M47-es, Mezőberény felé vezető útról letérve) a hulladékválogatómű bejáratánál.

 

Ügyfélszolgálati információk: A járvány terjedésének, valamint a személyes kontaktusok számának csökkentése érdekében csak előzetes időpontfoglalással lehet ügyet intézni a Békéscsaba Kinizsi utca 4-6. szám alatti központi ügyfélszolgálati irodában.

Időpontfoglalásra a www.dareh.hu oldalon van lehetőség.

Központi Ügyfélszolgálat elérhetősége: Postacím: 5600 Békéscsaba, Kinizsi u. 4-6.

Telefon: +36 66/447-150

 

További elérhetőségek:

- hulladékszállítással kapcsolatos kérdések, információk kezelése: szallitasi-informaciok@grnkft.hu

- lakossági ügyfeleik számára (pld.: adásvétel bejelentése, szüneteltetési kérelmek, átírási kérelmek) és egyéb, általános információk (pld. fizetési felszólításokkal kapcsolatos adategyeztetés, egyenleglekérdezés, edényméret változtatás) kezelése: ugyfelszolgalat@grnkft.hu

- közületi ügyfeleik részére (szerződésekkel, szerződéses feltételekkel, közületi számlákkal, egyenleglekérdezéssel, edényméret változtatással kapcsolatos kérdések, információk kezelése): uzletiugyfel@grnkft.hu

 

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás információiról és az ügyintézésről a www.dareh.hu oldalon nyújtanak folyamatos és részletes tájékoztatást.

További programok »

FEL