Így alakul a kommunális hulladék szállítási rendje Békéscsabán, az ünnepek alatt

2019. december 7. 11:31 | behir

A karácsonyi ünnepek és az új év miatt változik a vegyeshulladék szállítási időpontja a megyeszékhelyen.

A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. a karácsonyi ünnepekre és az új év miatt a kommunális (vegyes) hulladékszállítás időpontját Békéscsabán az alábbi rend szerint változtatja:

  • December 24-én, keddi gyűjtési napon szállítják el a cég munkatársai a kommunális (vegyes) hulladékot a békéscsabai közületeknél, december 25. szerdai gyűjtési nap helyett.
  • December 27-én, pénteki gyűjtési napon lesz a kommunális (vegyes) hulladék ürítése a III. körzetben, december 26. csütörtöki gyűjtési nap helyett. (Kazinczy lakótelep, Belváros)
  • December 28-án, szombati napon szállítják el a cég munkatársai a kommunális (vegyes) hulladékot a III. körzetben, december 26. csütörtöki gyűjtési nap helyett. (Fényes, Összes kert, Mezőmegyer, Jamina)
  • December 31-én, keddi gyűjtési napon lesz a kommunális (vegyes) hulladék ürítése, a békéscsabai közületeknél, 2020. január 1. szerdai gyűjtési nap helyett.

 

Kérik a lakosokat, hogy a kukákat minden esetben helyezzék ki reggel 6 óráig megfelelő állapotban az ingatlan elé vagy a gyűjtőpontra! A közszolgáltatással kapcsolatos részletes információkról, ügyintézésről a www.dareh.hu oldalon tájékozódhat.

 

További programok »

FEL